donderdag 12 juli 2007

Zo, nu eerst een..

..berichtje over Bavaria. want de brouwer is de naamsponsor van de Champcarrace in Assen. Vandaag ben ik wezen draaien op de perspresentatie. Held Robert Doornbos was er natuurlijk ook. Symphatieke vent hoor, heeft ook nog even een promo'tje voor ons ingesproken. Vanaf 27 augustus zenden we dagelijks tot en met de race een Champcar-journaal uit namelijk. Ook de dames van het bavariateam hebben we voor de camera getrokken om zo'n promo in te spreken               



'En dan zeggen jullie op het laatst samen KIJKEN!!'   O.k. zeiden de meisjes, en daar kwam 'ie dan       ' ...op TV Drenthe, samen kijken!!!!  '   zucht, Robert deed het wel in 1 keer goed.



Het was vergeven van de reclame uiteraard, en ik gebruik die zo mooi opgehangen banieren, en gestapelde kratjes maar wat graag als achtergrondje. Echter de verslaggever van dienst deed vervolgens weer zijn best om zoveel mogelijk BAVARIA buiten beeld te houden. Jammer van een paar hele mooie shots, maarja, Kill Your Darlings. Nu maar hopen dat het BAVARIA op de borsten van de 2 meisjes niet word weggewiped, dan gaat er nóg meer moois verloren.



1 opmerking:

  1. Ik voel een strakke actie van vormgever Fred aankomen, vier tapkraantjes op de vier borsten :-)

    BeantwoordenVerwijderen