donderdag 13 december 2007

Plakken..

Vandaag hebben we de decorpanelen in de studio opgebouwd, gebeitst en behangen. Met vereende krachten hebben we het klusje geklaard, het is geweldig om iets wat in je hoofd ontstaat, nu ook te kunnen aanraken. Voor de collega's was het een bron van vermaak, regelmatig kwam er iemand een kijkje nemen, en sommige namen zelfs foto's van ons. Alsof ze ons anders nooit aan het werk zien.. Zoals verwacht kwamen er diverse opmerkingen over het ding, maar de meeste waren van humoristische aard. Resultaat van het turflijstje: 'Heb je dit weekend iets te doen? ik heb thuis nog een kale muur' (11 keer)  'Kijk, een multi-inzetbare cameraman' (7 keer) 'Jakkes, die verf slaat je op de keel (2 keer)  'Willen de heren een kopje koffie?' (0 keer)  'Het lijkt wel een poppenkast' (14 keer)



De mensen die de laatste opmerking maakten wisten niet half hoezeer dit de waarheid was, want er komt een instartje in het programma waarin 2 heuse poppenkastpoppen hun opwachting maken.



Colldecor



1 opmerking:

  1. Maken je collega's geen bezwaar dat ze op je weblog staan? Of heb je om hun toestemming gevraagd? Ik vraag dat, omdat ik van de week een aanvaring had over een geheel en al te goeder trouw gemaakt en van sympathie getuigend fotologje van mij.

    BeantwoordenVerwijderen