woensdag 23 mei 2007

Invalshoek

Nieuws brengen kun je op meerdere manieren. Na aanleiding van een tevredenheidsonderzoek bracht mijn broodheer het volgende werkje:Positief (klikken om leesbaar te zien)









De Noordelijke Citroenen Courant bracht hetzelfde stukje, maar dan als volgt: Negatief_1

















Ik ben een beetje bevooroordeeld in deze, maar het bovenste stukje klinkt toch iets beter.



4 opmerkingen:

  1. Tja, ik ben geen groot vriend van het DvhN, maar vind het DvhN-bericht informatiever, omdat het afdaalt in de cijfers achter de globale cijfers. Van rtv drenthe zal ik niets horen over achterblijvende interesse bij jongeren, mensen met kinderen thuis, en Noord-Drenten.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Deels mee eens, DVHN schrijft uitgebreider. Is wellicht zelfs een beetje professioneler stukje. Maar hoe fors is het aantal kijkers in de leeftijd 30-49 gedaalt? En ook belangrijk vind ik dat veel mensen het idee hadden dat met name 50+ naar RTV kijkt, hieruit blijkt dat twee derde van de leeftijd 30-49 wél naar RTV kijkt/luistert. Wat ik bedoelde hierboven is dat ik het een beetje jammer vind dat DVHN alle kansen aangrijpt om RTV een steek onder water te geven.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ach, het dagblad van het noorden.... tsja!!!! Da's alles wat ik kan zeggen over dit regionaal vodje......

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Mee eens met wat je zegt Edwin.. Lees ook altijd de krant, en het moet altijd met een grote kop op de voorpagina. En als ik het dan lees, denk ik 'goh, hoorde gisteren nog een heel ander verhaal' Volgens mij is het in-de-grond-trapperij.. maar toe maar weer..

    BeantwoordenVerwijderen